Intretinerea usilor de interior
Posted in Usi Interior

Intretinerea usilor de interior

Toate usile de interior noi, proaspat montate, arata impecabil, ele delimiteaza spatiile intr-un mod placut si infrumuseteaza in acelasi timp incaperile. Totusi, odata cu trecerea timpului pot aparea mici probleme pe care, vom afla in continuare cum le putem preveni.

Cel mai important aspect care prelungeste durata de viata a usii tale: Montajul!

Modul in care usa de interior este montata inca de la inceput, poate determina o durata de viata mai mare. Dupa ce alegeti modelul preferat, intrebati reprezentantul de vanzari pentru detalii privind montajul acesteia. Este indicat sa apelati la o echipa de profesionisti, recomandati eventual de comerciat. In mod normal acestia va ofera o garantie de un an sau doi pentru usi de interior, acesta garantie se poate extinde si pana la 4 ani, de obicei daca alegeti o echipa pentru montaj, agreata de catre producator sau distribuitor.

Puteti monta si singuri usa de interior, dar nefiind profesionisti, nu va veti da seama daca usa este montata sau nu corect.

usa de interior care nu a fost montata corespunzator se poate defecta din nenumarate motive, precum: actiunea spumei izolatoare, folosita in exces, poate presa pe tocul usii si ingusta astfel golul de usa, imbinarea aproximativa a elementelor de feronerie le poate deteriora in timp prin frecare repetata, tocul fixat stramb poate duce la lovirea usii de interior.

Intretinerea adecvata a usilor este necesara!

Tinand cont de faptul ca usile sunt parte integrata a spatiului in care ne desfasuram activitatea, fiind folosite zilnic, acestea sunt supuse diferitelor actiuni, atat mecanice cat si chimice, nerespetand niste regurili generale de utilizare si intretinere, usile isi vor pierde in timp aspectul placut si functionalitate.

Curatarea usilor de interior este un subiect destul de important, acestea se curata in functie de materialul din care este confectionata foaia de usa, intotdeauna trebuiesc folosite substante si unelte adecvate, a se evita substantele pe baza de clor, care pot decolora sau detergent de vase; nu folositi bureti abrazivi sau lama cutitului pentru a indeparta eventualele pete.
Umiditatea excesiva poate dauna usilor din lemn sau furniruite. Aveti deci grija cand faceti baie sau gatiti o perioada indelungata sa aerisiti incaperile, eventual sa aveti o fereastra deschisa permanent.

Distribuie articolul

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by