Montaj usi interior

Usile de interior reprezinta un aspect esential de care cu totii trebuie sa tinem cont atunci cand ne mutam intr-o locuinta noua sau cand avem in plan un proiect de renovare, indiferent ca vorbim despre locuinte sau spatii de birouri. Pentru ca usile sa se integreze perfect in design-ul de interior, este necesar sa alegi un model potrivit, dar si o echipa de profesionisti in privinta montajului.

usa sticla mono tip 4

Montaj usi interior in Bucuresti si Ilfov

Echipa Zigrid este formata din specialisti cu experienta considerabila in privinta seriviciului de montare a usilor de interior. Asiguram servicii de montaj usi interior in Bucuresti si Ilfov, atat pentru clientii care achizitioneaza produsele noastre, cat si pentru cei care au achizitionat produse din alte magazine.

Tehnologia de ultima generatie impreuna cu experienta acumulata de-a lungul timpului fac ca serviciile de montaj oferite de echipa noastra sa se ridice la cele mai inalte standarde. Asadar, reusim sa finalizam fiecare lucrare in parte cu succes.

Montaj usi interior – pret 120 RON (pretul poate suferi modificari in functie de tipul produsului).

De ce sa alegi echipa Zigrid pentru servicii de montaj usi interior

Pentru ca satisfactia clientilor nostri reprezinta obiectivul principal al echipei Zigrid, lucram constant la imbunatatirea calitatii serviciilor pe care le oferim. Cateva motive pentru care sa ne alegi:

Suntem atenti la detalii;
Oferim garantie 2 ani in privinta montajului;
Pentru cei cu program incarcat, suntem disponibili si in weekend;
Montam orice tip de usa pentru interior, incepand de la cele clasice si pana la cele culisante.
usi-interior-bucuresti

Pentru a stabili o programare sau pentru orice alte detalii

despre serviciile noastre de montaj, nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon 0722598775 sau sa ne scrii la adresa de e-mail office@zigrid.ro.

Aveti nevoie de o oferta de pret?

Va stam la dispozitie cu orice informatie aveti nevoie legata de produsele noastre.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by