Protectii pentru usi interior
Posted in Usi Interior

Protectii pentru usi interior

Usile de interior separa diferitele zone de activitati intr-o cladire. Cladirea poate deservi diferite interese, cum ar fi: spatiu de locuit, institutii ale statului, sedii de firme sau spatii in care isi desfasoara activitatea curenta un numar mare de persoane cu varste prea mici sa inteleaga ca deteriorarea spatiului inconjurator are efecte indelungate, iar reparatiile necesare sunt poate, prea scumpe.

Ne referim, bineinteles, la gradinite, scoli sau licee, unde copiii nu au implinit inca varsta necesara pentru a intelege in mod clar delimitarea intre joaca si alte tipuri de activitati. In timpul pauzelor, acestia pot zgaria, lovi sau impinge diferite obiecte, deteriorand usile. De aceea s-au inventat diferite tipuri si modele de protectii pentru usi interior.

Placile de protectie pentru usi de interior vor fi dimensionate conform cerintelor dumneavoastra, astfel, atingand un prag maxim de protectie. Se va obtine in acest mod un aspect placut, proaspat si usor de intretinut. Pentru ca si intretinerea acestor protectii este extrem de importanta. Protectiile pe care le comandati la dimensiunile de care aveti nevoie, se pot asorta design-ului interior pentru care ati optat, il pot completa pe acesta sau pot fi in contrast, deoarece acestea se comercializeaza intr-o gama extrem de larga deculori.

Montajul acestor protectii este extrem de facil, deoarece acestea vin din fabrica cu un adeziv preaplicat, testat conform standardelor in vigoare. Aceste protectii reprezinta combinatia ideala in ceea ce priveste rezistenta la socuri mecanice cu intrebuintarea estetica. Protectiile se monteaza fie la nivelul clantei, la nivelul picioarelor, numai in partea inferioara a usii, pe toata latimea acesteia, sau pana la jumatate din inaltimea acesteia. Bineinteles, pe protectii pot fi inserate cifre, litere sau varii modele grafice.

De-acum, problemele pe care le-ati fi putut avea cu usile de interior au devenit istorie. Exista protectii pentru usi interior care va ajuta in acest sens. Trebuie doar sa le alegeti pe cele mai potrivite locului in care va desfasurati activitatea.

Distribuie articolul

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by