Usi de interior cu sticla
Posted in Usi Interior

Usi de interior cu sticla

Lumina care patrunde in casele noastre alcatuieste cel mai frumos si mai interesant design de interior. Gama de usi de interior cu sticla care poate fi regasita pe site-ul zigrid.ro numara produse de calitate germana, Luna Mosel si Mosel Relief, pentru spatii clare si luminoase, cu linii in forme bine definite.

Sticla care permite luminii sa treaca in interiorul caselor noastre este o combinatie de dioxid de siliciu si silicati ai diverselor tipuri de materiale, de mare rezistenta mecanica si nivel de duritate ridicat, si cu un coeficient mic de dilatare. Sticla se obtine prin topirea (in cuptor special) unui amestec  de nisip de cuart, piatra de var, carbonat de potasiu si materiale auxiliare. Aceasta compozitie este cea care determina proprietatile fizice ale sticlei.

Usile din gama Luna sunt potrivite pentru un spatiu interior foarte luminos, cu un grad ridicat de claritate. Sticla se intinde pe o suprafata mare in cadrul foii de usa, ceea ce asigura o cantitate mare de lumina la interior si transparenta ridicata. Sticla poate fi clara, opaca, sablata sau decorata cu diverse modele.

Usile Vitra sunt albe, lacuite, cu usoare frezari care confera design-ului un joc de lumini si umbre. Decupajul de sticla este cel care transforma usa intr-un model modern si usor si asigura trecerea luminii, pentru efect de marire a spatiului interior.

Mosel – Tueren este cel mai mare producator german de usi de interior cu sticla, usi de o calitate ridicata, potrivite unei categorii mari de clienti. Insertiile satinate si ramele din lemn potrivite culorilor interioarelor in care se vor incadra, usile decorate cu sticla inveselesc si lumineaza orice incercare de design interior. Indiferent daca design-ul cu usi de interior cu sticla se adreseaza unui spatiu rezidential sau este dedicat unei cladiri de birouri sau cu destinatie comerciala, trebuie sa tinem cont de tipul de actionare dorit, de structura peretilor si a deschiderii (beton, caramida, BCA, lemn), tipul de feronerie dorit, si modul cum se face accesul spre zona de montaj.

Distribuie articolul

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by