Usile de interior din lemn
Posted in Usi Interior

Usile de interior din lemn

Gama noastra de usi de interior din lemn, de productie nemteasca, a renumitei firme Mosel Tueren Germania este extrem de variata; usile de interior trebuie sa garanteze intimitate si sa inspire confort; datorita gamei atat de bogate cromatic si din punct de vedere al materialelor, putem oferi oricui solutia ideala pentru interioare perfect asortate, pentru ca si usa trebuie sa fie parte integranta a designului interior. Dintre cele zece modele pe care le puteti admira si proba in showroom-ul nostru, sigur o veti alege pe cea mai potrivita pentru interiorul casei dumneavoastra.

Usile albe din gama Elegance ne fac sa ne gandim la un interior elegant, cu pardoseli impecabile si pereti in culori potrivite. Usile Tira sunt extrem de vizibile, nu poti trece pe langa ele fara sa le observi si dau o nota extravaganta interioarelor. Usile din gama Cara sunt bine proportionate, simetrice si confera o eleganta deosebita. Usile Lega prezinta margini, colturi si unghiuri drepte bine conturate si delimitate, ofera interioarelor dumneavoastra personalitate. Usile din gama Alba, cu sau fara geam, ofera un design aparte oricarui apartament.

 

Usile de interior din lemn, alcaror furnir combina liniile si coloritul natural, aduc ceva din frumusetea naturii in casa dumneavoastra – sunt perfect finisate, cu design clasic sau modern. Usile CPL sunt cele mai potrivite pentru spatiile in care usa este mai solicitata decat in conditii normale, de exemplu pentru spitale, scoli sau orice spatiu public care necesita o usa – materialul este extrem de usor de intretinut si este rezistent la raze ultraviolete. Usile din gama Decor aduc un aer mediteranean, modern, sunt potrivite pentru interioare cu pereti inchisi la culoare. Usile Vitra sunt lacuite cu ajutorul programului Mosel Relief, un program deosebit care realizeaza un joc vesel de lumini si umbre, pentru un design deosebit. Cel mai versatil tip de usi interior, usile albe Pura, cu decupaje din vopsea alba, reproduceri fine de lemn sau cu panouri vitrate.

Materialele din care sunt realizate usile noastre sunt de cea mai buna calitate, cu structura plina, toc reglabil si balamale reglabile cu teflon care nu scartaie.

Distribuie articolul

0 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by