Termeni si Conditii

Produsele si servicile prestate de vanzator vor fi achitate de catre cumparator astfel:

– transa 1: 50 % din valoarea totala a usilor, a tocurilor, a manerelor si al costului montajuluiadica lei  valoare care reiese din contract.

– transa 2: 50 % din valoarea totala a usilor, a tocurilor, a manerelor si al montajului, lei. Aceasta a II a transa va fi achitata de catre cumparator la livrarea usilor.

LIVRARE / RECEPTIE / MONTAJ

4.1       Vanzatorul va efectua livrarea in termen de la 5 saptamani calendaristice (usile Alba, Mala 05, Elegance 02, 02B, 03) de la data achitarii transei 1 (avansul) de catre cumparator.

4.2       Livrarea se considera efectuata in momentul predarii marfurilor descrise in fisa tehnica la prezentrul contract catre cumparator, respectiv la data semnarii avizului de expediere, a facturii sau a procesului verbal de predare primire de catre cumparator.

4.3       Incepand cu data la care receptia a fost efectuata (procesul verbal de receptie a fost semnat de ambele parti), riscurile marfii sunt preluate de catre cumparator.

4.4       Pentru produsele neconforme calitativ si/sau neconforme cu prezentul contract si anexele sale constatate la receptie (data livrarii) cumparatorul va formula o reclamatie pe care o va transmite vanzatorului in termen de maxim 2 saptamani de la efectuarea receptiei. Reclamatiile facute dupa acest termen nu sunt opozabile vanzatorului si nu-i creeaza nici o raspundere. Reclamatiile pot fi aduse la cunostinta vanzatorului prin email la adresa office@zigrid.ro

4.5       Vanzatorul va programa si executa montajul produselor descrise in prezentul contract prin fisa tehnica, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data livrarii usilor si tocurilor.

4.6       Dupa finalizarea montajului, vanzatorul va intocmi un proces verbal de finalizare a lucrarilor ce va fi semnat de ambele parti.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.

Open chat
Cu ce va putem ajuta?
Buna ziua!
Va putem ajuta cu ceva?
Powered by