Termeni si Conditii

Produsele si servicile prestate de vanzator vor fi achitate de catre cumparator astfel:

– transa 1: 50 % din valoarea totala a usilor, a tocurilor, a manerelor si al costului montajuluiadica lei  valoare care reiese din contract.

– transa 2: 50 % din valoarea totala a usilor, a tocurilor, a manerelor si al montajului,   lei Aceasta a II a transa va fi achitata de catre cumparator la livrarea usilor.

 

  1. LIVRARE / RECEPTIE / MONTAJ

 

4.1       Vanzatorul va efectua livrarea in termen de la 5 saptamani calendaristice (usile Alba, Mala 05, Elegance 02, 02B, 03) de la data achitarii transei 1 (avansul) de catre cumparator.

4.2       Livrarea se considera efectuata in momentul predarii marfurilor descrise in fisa tehnica la prezentrul contract catre cumparator, respectiv la data semnarii avizului de expediere, a facturii sau a procesului verbal de predare primire de catre cumparator.

4.3       Incepand cu data la care receptia a fost efectuata (procesul verbal de receptie a fost semnat de ambele parti), riscurile marfii sunt preluate de catre cumparator.

4.4       Pentru produsele neconforme calitativ si/sau neconforme cu prezentul contract si anexele sale constatate la receptie (data livrarii) cumparatorul va formula o reclamatie pe care o va transmite vanzatorului in termen de maxim 2 saptamani de la efectuarea receptiei. Reclamatiile facute dupa acest termen nu sunt opozabile vanzatorului si nu-i creeaza nici o raspundere. Reclamatiile pot fi aduse la cunostinta vanzatorului prin email la adresa office@zigrid.ro

4.5       Vanzatorul va programa si executa montajul produselor descrise in prezentul contract prin fisa tehnica, in termen de maxim 2 zile lucratoare de la data livrarii usilor si tocurilor.

4.6       Dupa finalizarea montajului, vanzatorul va intocmi un proces verbal de finalizare a lucrarilor ce va fi semnat de ambele parti.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Niciun produs în coș.